Bu Senenin Koltuk Renkleri

Bu Senenin Koltuk Renkleri

2021’in dekorasyon trendlerine ayak uydurmak istiyor, ama hangi renk koltuk takımı seçeceğine karar veremiyorsan, Tercih Mobilya’nın  önerilerine göz atabilir ve bu yılın en çok tercih edilen koltuk renklerinden ilham alabilirsin! Bu Senenin Koltuk Renkleri ev dekorasyonunun bel kemiğini oluşturan koltuklar, seçim yapması en zor olan ürünlerin başında gelmektedir. Sayısız renk ve modelde üretilen koltuk takımları, mobilya alıcılarının kararsız kalmasına neden olmaktadır. Bu nedenle koltuk takımı alacak insanlar bu senenin koltuk renkleri üzerinde derin bir araştırma yapmaktadır.

 

 

Koltuk Takımı Renk Kombinleri

Mobilya alıcıları, alacakları mobilyanın renklerine karar verirken renk uyumlarını da araştırmaktadır. Zira salonlar tek renkten oluşmamakta ve bir uyum gerektirmektedir. Bu sene en popüler olan renk uyumları hakkında bilgi almak için aşağıda oluşturulan listeye göz atabilirsiniz.

Bej – kırmızı

Gri – mor

Kahverengi – fuşya

Yeşil – kahverengi

Gri – sarı

Siyah – bej

Turuncu – zeytin yeşili

Fildişi – siyah

Beyaz – siyah

 

Yukarıda belirtilen renk uyum listesi, farklı renk ve tonlarla daha fazla uzatılabilir. Ancak belirtilmesi gerekir ki, her sene moda olan renkler değişebilmektedir. Bu nedenle koltuk takımı seçimi yaparken o anki trendler yerine, modası geçmeyen en çok tutulan koltuk rengi üzerine araştırma yapmanız ve bu doğrultuda karar vermeniz tavsiye edilmektedir. Zira dönemsel değişen trendler, demode bir koltuk takımına sahip olmanıza neden olabilir.

 

 

En Çok Tercih Edilen Koltuk Renkleri

 

Modası geçmeyen koltuk renkleri, hiçbir zaman eski moda gibi gözükmeyen türde mobilyalardır. Modası geçmeyen renklerde mobilya alırsanız, birkaç sene sonra moda değişse bile koltuk takımınız eski gibi gözükmeyecektir. Modası geçmeyen renklere bakıldığı zaman, bu kategoride yer alan renklerin büyük bir kısmının kiri göstermeyen renkler içerdiği görülmektedir. Özellikle evinde çocuk ya da evcil hayvan olan insanların tercihi de bu yöndedir. Her zaman kullanılan renkler şu şekildedir: Bej, beyaz, krem, fildişi, pudra pembesi gibi açık renkli tonlar

Lacivert, kahverengi, siyah, antrasit, mürdüm gibi koyu renkler

Sütlü kahve, krem kahve, kızıl kahve, koyu hardal gibi kahverengi ağırlıklı renkler

Turkuaz, bebek mavisi, çivit mavisi, deniz mavisi, gök mavisi gibi mavi tonları

Avcı yeşili, zeytin yeşili, orman yeşili, camgöbeği gibi yeşil tonları

Modası geçmeyen koltuk renkleri, yıllarca modaya uygun kalmaktadır. Bu sayede evinizdeki mobilyalardan sıkılma ihtimaliniz çok düşük olacaktır. 

 

 

 

 

 

Etiketler: Bu Senenin Koltuk Renkleri
Nisan 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR